BxAdmin loggen er tom eller blank

Tom logg i BxAdmin

Om loggen i BxAdmin er tom eller blank, altså mangler helt, er det et par ting man kan prøve eller må være obs på.

Forsøk å restart BxEngine tjenesten et par ganger etter installasjonen.

Dersom det ikke fungerer kan det komme av at passordet i SQL brukeren til bxengine brukeren inneholder et par spesialtegn. Pr. dags dato (21.05.2021) får vi ikke fikset dette, da vi er avhengige av at utgiver av NLog plattformen legger ut fiks. For å komme rundt dette problemet må passordet på BxEngine SQL brukeren ikke inneholde spesialtegnene listet under.

vær også obs på ; selv om det skal være fikset nylig