Oppsett trådløst nettverk Datalogic (Win CE)

Oppsett trådløst nettverk på Datalogic SkorpioX3/FalconX3/MemorX3

Noen terminaler blir levert med låst Start-meny (Windows-knapp) som standard. For å låse opp denne må man trykke F6 tasten. Da kommer Datalogic Desktop Utility frem, gå til Win fanen og aktiver "Taskbar" og "Start menu", trykk så OK oppe i høyre hjørne.

Steg for steg oppsett trådløst nettverk

1. Trykk Start-meny → Programs → Summit → SCU

2. Gå til Profile fanen og trykk Scan

3. Velg riktig trådløst nettverk, trykk Configure. Kommer et spørsmål om du ønsker å opprette en ny profil, trykk Yes. Skriv inn passordet og trykk OK.

4. Trykk Commit knappen, man vil få tilbakemelding (plingelyd) og Commit knappen blir grå.

5. Gå til Main fanen og velg riktig profil fra listen. Vent til det står Associated stabilt i Status feltet i minst 15 sekunder.

Når terminalen har fått nett skal det også vises på taskbar som ikonene på bildet under. Den viktigste er "oppned T" med gul prikk. Ikke alle terminaler har trådløs signalstyrke aktivert.

Feilsøking

Får du ikke koblet til, f.eks. du får ikke stabil "Associated" status, veksler mellom "Associated" og "Not associated", kan det tyde på feil passord. Alternativt kan det være du må bytte fra WPA2-PSK-TKIP til WPA2-PSK og/eller omvendt under Profile oppsettet. Husk Commit etter bytte. WEP keys/PSKs valget er hvor du kan taste inn passord på nytt.

Har du en status melding under Main fanen som sier "Externally disabled" eller "Error" må du trykke Start meny (windowsknapp) -> Settings -> Network and dial-up connections. Høyreklikk(hold inne) på nettverksikonet og velg enable. Nettverksikonet har en oppned T med rødt kryss eller gul prikk. Ta gjerne en warm-boot etterpå.