Lageroverføring

Brukermanual for Lageroverføring modulen, med lokasjonsflytt

Når man ønsker å flytte varer og lokasjon fra et lager og lokasjon til et annet kan man bruke "Lageroverføring" i BxMobile. Denne funksjonaliteten finnes som standard mot de fleste ERP. Manualen tar for seg standard lageroverføring mot Visma.net, med validering på lager og lokasjon.

1. Åpne modul med navn "Lageroverføring". Da vil du se Lagernr og navn på lager, her kan du velge hvilket lager overføringen skal gjennomføres fra og til. For å velge lager trykker du på de tre prikkene til høyre for feltet for å få opp en liste over gyldige lager fra ditt ERP. Skal man kun flytte lokasjon på lageret holder det å la lager fra og til være likt. Trykk så Fortsett for å gå videre til neste steg (punkt 2).
    Lagerovf1   Lagerovf2

Lagerovf3

2. Her kan du søke opp produktet du ønsker å overføre. Tast så inn antall som skal overføres, og velg Fra og Til lokasjon. Du kan velge lokasjon ved å trykke på de tre prikkene til høyre for feltet. Her vil du få opp en liste over lokasjoner du kan velge mellom. Trykk/søk på ønsket lokasjon for å velge.
    Om det er satt opp strekkode-regler for BxMobile og lokasjonene er merket med strekkode/qr kode er det mulig å skanne denne for å legge inn lokasjon direkte etter en varelinje er lagt til, for å hoppe over steget med å trykke på til lokasjon og søke.
    Lagerovf4   Lagerovf5

Lagerovf5-1

3. Når alle produkter du ønsker å overføre er lagt til kan du trykke Send og Ja på bekreftelsen. Når overføringen er ferdig får du en lageroverføringsID tilbake fra ERPet. I Visma.net kan man finne dette under Lager -> Overføringer.
    Lagerovf6   Lagerovf7