Windows Mobile Device Center starter ikke

Windows 10 har i flere versjoner hatt problemer med Mobile Device Senter, men kan som regel løses ved å endre rettigheter på tjenesten

Etter å ha installert Windows 10 Creators Update (april 2017) kan man oppleve at Windows Mobile Device Center ikke starter eller tilsynelatende henger i oppstarten.

Steg for steg

Det kan være nødvendig å avinstallere og reinstallere Windows Mobile Device Center hvis trinnene nedenfor ikke fører til noen forskjell.

1. Trykk på Start knappen og skriv inn "Services". Klikk på denne.
  2. Finn "Windows Mobile-2003-based device connectivity" i listen av tjenester og dobbelklikk på den for å åpne egenskapene.
  3. Gå til fanen "Log on" og velg "Log on as: Local System account". Trykk "Apply". Lukk vinduet.
  4. Høyreklikk på "Windows Mobile-2003-based device connectivity" servicen og velg "Start" for å starte tjenesten på nytt. Lukk vinduet.
  5. Du skal nå kunne åpne Windows Mobile Device Center på vanlig måte.