Avanserte utskriftsvalg i Visma Business

Pakkseddelutskrift fra Visma Business menyen "Avansert" kan styres med PackingSlipParameters

Pakkseddel utskrift i Visma Business kan justeres i menyen "Avansert", for å velge f.eks om pakkseddelen skal være akkumulert, eller om den skal ta med serienummer og kommentarer.

Disse valgene kan også aktiveres ved utskrifter fra BxLogistics, ved å sette parameteret "PackingSlipParameters" Ønsker man å krysse av for flere valg, så skrives valgene inn med et komma i mellom.

Avansert utskrift Visma Business

I BxAdmin, velg menyen Configuration, deretter fanen Client Profile. og se under Area Pickinglist, eller søk direkte på PackingSlipParameters.

Eksempel verdi, som aktiverer serienummer fra serienummer tabell og inkluderer ubehandlede linjer:

SerialNoFromSerialNoTable, UnprocessedOrderLines

Andre gyldige verdier fra Visma Business dokumentasjonen:

AccumulatedOutput
UserDefinedSorting
WeightAndDimensionsOnSumLines
ProductDescriptionsInCurrentLanguage
SerialNoFromSerialNoTable
OrderLineMemos
UnprocessedOrderLines
SerialNoFromReservationTable
WrapDescriptionOverSeveralLines
DisplayBreakLinesFirst
PageBreakAfterBreakLines
SetDeliveryNoteToCompleted