Pop-up dialog på plukk og mottak, hode og linjer

Oppsett for å få en ekstra beskjed på terminalen

Informasjonen som hentes ut er avhengig av hvilket SQL felt i ERPet man henter denne informasjonen fra. Eksemplene under er gjort mot Visma.net.

Pop-up dialog kommer bare dersom det står noe i valgt felt. Man kan fint benytte case i SQL spørringen hvis pop-up f.eks. skal kun skal komme frem basert på kundenr eller andre parametere.

Plukk

Bruk PickingInformation i Pickinglist for pop-up dialog i det plukklisten åpnes.

Eksempel: SELECT p.comment pickinginformation FROM BxPickinglist p
Case eksempel: select case when p.customerno = '123456' then p.comment else '' end pickinginformation.

Bruk PickinglineInformation i Pickinglist Line for pop-up dialog når spesifikk produktlinje velges
Eksempel: SELECT pl.comment pickinglineinformation FROM BxPickinglistLine pl

Mottak
Samme som for plukk, bruk ReceivingInformation i Receivelist for en pop-up i det innkjøpsordren velges.
Eksempel: SELECT  o.comment ReceivingInformation FROM BxReceivelist o

Bruk ReceivingLineInformation i ReceivelistLines for en pop-up i det linjen velges
Eksempel: SELECT ol.comment ReceivingLineInformation FROM BxReceivelistLine ol