Oppgradere BxMobile CE for Business fra gen3 til gen4

Siste versjon av gen3 har en egen opsjon for å oppgradere til gen4 på håndterminal. Merk at det kreves gen4 lisens, server og manuell kobling til server etter oppgradering.

Denne artikkelen gjelder for de som ønsker å oppgradere løsning fra Gen3 til Gen4. Vær obs på at du må ha en gyldig Gen4 lisens for å få brukt Gen4 (BxEngine/BxMobile Complete/BxLogistics/BxStockCount/BxSales).

For å oppgradere eksisterende håndterminaler fra BxMobileBusinessV2 (Gen3) til BxMobile Complete (Gen4) er dette den enkleste måten.
Det som for øyeblikket er siste versjon av Gen4 BxMobile Complete vil bli installert uavhengig av hvilken BxEngine versjon du har installert.

Fremgangsmåte

1. Det første du må gjøre er å oppdatere BxMobileServer Business til siste versjon.

2. Når oppdatering er ferdig, pass på at det står versjon 1.1.6722.18556 øverst.

3. I BxMobile, åpne Oppsett → System, passord for å komme inn i oppsett er: jmt - Trykk Oppdater og la den jobbe til den blir ferdig. Trykk til slutt Yes og vent til BxMobile starter igjen.

4. Åpne så Oppsett → System igjen, da skal du ha fått frem en ny knapp: GEN4 Oppgrader. Trykk på den for å starte oppdatering. La terminalen jobbe, skjermen vil bli svart/terminal vil starte på nytt når installasjon er ferdig. BxMobile Complete vil så starte og du blir møtt med et blått skjermbilde med to ikoner.

5. Neste steg blir å parre BxMobile Complete med BxEngine/BxAdmin (relatert artikkel kommer her)