Oppdatere BxSmartPrintPro

Hvordan kan BxSmartPrintPro oppdateres?

Oppdatere BxSmartPrintPro til siste versjon.

Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable (x86) - 14.0.24212 eller nyere er nødvendig å installere før oppdatering hvis BxSmartPrintPro er eldre enn 2.1.31. Les mer her.

Det kan være lurt å sjekke om BxSmartPrintProService servicen har en servicebruker før oppdatering. Ofte må den ha det hvis printer er delt fra en annen server/PC eller hvis printkatalogen er noe annet enn standard, f.eks. hvis man sender  etikettutskrifter direkte fra ERP eller andre systemer som ikke bruker BxSmartPrintPro standard katalog under C:\ProgramData\BxSoftware\BxSmartPrintPro\Data, for å sjekke dette kan man se i samme meny som "Update Application" i punkt 3.

Fremgangsmåte

1. Start BxSmartPrintPro. Som regel ligger BxSmartPrintPro på skrivebordet eller i startmenyen. Ellers ligger det under C:\Program Files (x86)\BxSoftware\BxSmartPrintPro → BxSmartPrintPro.exe

2. Åpne Admin screen, ligger oppe i venstre hjørne, verktøy ikon

3. Trykk Update Application

4. Trykk Yes på spørsmål om du vil oppdatere.

5. Velg I accept the terms in the License Agreement og Install

6. UAC vil vanligvis komme opp med spørsmål om du ønsker å installere, trykk Yes på denne

7. La installasjonen jobbe litt, når oppdatering er ferdig vil du få opp denne, trykk Finish

8. BxSmartPrintPro skal nå starte igjen på vanlig måte. Du vil se versjonsnummeret på øverste linje.