Kommando etiketter

Med kommando etiketter kan man trigge utskrift av forskjellige etiketter og trigge forskjellige rutiner fra terminal

I BxMobile har vi støtte for å printe kommando etiketter. Dvs., dette er etiketter som består av en QR kode, som kan skannes. Innholdet i denne QR koden avhenger litt av hva man ønsker skal skje. Det mest normale er å bruke disse kommandoene til å trigge utskrift av etiketter når QR koden skannes.

Denne QR koden kan man enten generere og printe ut via BxSmartPrintPro og/eller Label Designer i BxAdmin, eller generere på f.eks. en QR kode generator-side.

Kommandoer vi har implementert pdd. er disse - listen oppdateres fortløpende når det implementeres nye kommandoer:

#BxPrintLine Print linja du står på
#BxPrintLine(2) Printer 2 av linja du står på
#BxPrintLine(quantity, TestLayout, TestPrinter) Printer x antall etiketter der x = antall på linja med etikettmal = TestLayout og printer = TestPrinter
#BxPrintLine(erpquantity, TestLayout, TestPrinter) Printer x antall etiketter der x = receivingquantity/pickingquantity på linja med etikettmal = TestLayout og printer = TestPrinter
#BxPrintAll(quantity, TestLayout, TestPrinter) Printer x antall etiketter for alle linjer der x = antall på hver linje med etikettmal = TestLayout og printer = TestPrinter
#BxPrintAll(erpquantity, TestLayout, TestPrinter) Printer x antall etiketter for alle linjer der x = receivingquantity/pickingquantity på hver linje med etikettmal = TestLayout og printer = TestPrinter
#BxLogOut Logger ut av BxMobile - benyttes stort sett kun av oss og forhandlere som en hurtigfunksjon hos de kundene hvor logg ut knappen er deaktivert, sluttbrukere har ikke og bør ikke ha et behov for å bruke denne. Da logges de ut av BxMobile og må pares på nytt i BxAdmin.

Obs! Det er viktig at kommando ikke inneholder flere parantes enn de som er i selve kommandoen, man må med andre ord bytte navn på printkøen på server dersom den f.eks. inneholder (203 dpi).

Eksempelvis setter man da opp en #BxPrintAll kommando slik: #BxPrintAll(quantity,Varemottak etikett,Honeywell PC42d)
Bruker man denne funksjonen inne i Mottak modulen på terminal, vil antall mottatte linjer (quantity) på terminal, printes til definert etikettmal (Varemottak etikett) til definert printer (Honeywell PC42d). Dette k
Gjør man dette oppsettet i f.eks. BxSmartPrintPro ser oppsettet ca. slik ut: