Honeywell Enterprise App Lock på Android terminaler

App Lock kan brukes til å hindre brukere i å starte andre programmer på Android enheter

App Lock er et fint verktøy for å gi brukerne tilgang til de applikasjoner man ønsker.

Man oppretter en bruker med passord og velger de applikasjonene som er installert på Android terminalen.

Applock er gratis, og må installeres via en APK.

Den kan lastes ned fra downloads hos Honeywell sin tech support portal:

https://hsmftp.honeywell.com/login?hid.show=3969&errcode=cwa05

Man må opprette seg som bruker for å få tilgang til nedlastningen:

Her er eksempel på bruker 'Jan Tore' som bare for tilgang til BxMobile Appen.:

Applock manual:
 PDFEdit file