BxSmartPrintPro - PrinterUtil.dll

Hvordan løse feilmeldinger relatert til PrinterUtil.dll

BxSmartPrint Pro krever Visual Studio C++ redistributable.

Dersom BxSmartPrint mangler korrekt versjon av biblioteket vil utskrifter via BxSmartPrintPro ikke fungere og gi feilmelding som inneholder "PrinterUtil.dll"

Nyere versjoner, etter 2.1.31 samt 2018, krever VC Redist 2015 Update 3

Eldre versjoner krever VC redist 2013

Hvis du opplever problemer med utskrift fra og med versjon 2.1.31 av BxSmartprintPro, og du får feilmeldinger som inneholder "PrinterUtil.dll", så kommer dette av at Visual C++ 2015 Redist. Update 3 mangler.

Last ned den her, pass på at du laster ned x86 versjonen: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=53587 (dette er da versjon: (x86) - 14.0.24212)

For eldre EOL versjoner må man laste ned og installere Visual C++ Redist. 2013 (x86): http://www.microsoft.com/en-gb/download/details.aspx?id=40784