Feilmelding i BxMobile - SSL error

SSL error OPENSSL_internal:CERTIFICATE_VERIFY_FAILED

Får du tilsvarende feilmelding som dette i BxMobile?: Ssl error:1000007d:SSL routines:OPENSSL_internal:CERTIFICATE_VERIFY_FAILED at /Users/builder...

Dette løses enkelt hvis man passer på å justere dato, klokkeslett og tidssone på terminalene. Innstillinger som dette forsvinner oftest fra terminalen når den har gått helt tom for strøm og ligget en stund.

På terminalen åpner man Innstillinger (dra ned fra toppen -> trykk tannhjul), dette ligger typisk under System -> Dato og tid, men avhenger noe av hvilken Android versjon terminalen kjører. Korrekt oppsett burde se ca. slik ut - automatisk dato og tid burde fungere i de fleste vanlige nett, men ikke alltid tid og dato endrer seg automatisk av forskjellige grunner, så kan være lurt å sette den biten manuelt hvis det trengs. Automatisk tidssone skal slås av og endres til korrekt tidssone for Norge - i dette tilfellet/sommertid er det GMT +02:00.