Brukermanual BxMobile Online

BxMobile Online er vår HTML5 programvare for mobiltelefoner og nettbrett.

BxMobile Online er vår HTML5 programvare for mobiltelefoner og nettbrett. Det kan også brukes i nettleseren på en vanlig PC. Chrome, Opera og IE er støttede nettlesere på PC. Vi anbefaler å bruke Internet Explorer på nettbrett med Windows 8.1 og opp.
Funksjoner i BxMobile Online er:

• Ordreregistrering
    • Salg
    • Innkjøp
  • Varemottak
  • Varetelling
  • Vareoppslag
    • Produktinfo
    • Etikettutskrift

For å logge inn i BxMobile må man gå til https://app.bxsoftware.no/bxmobile/ Company er firmakoden i lisensen for BxEngine. Brukernavn/passord opprettes under oppsett av BxEngine. Når man er logget inn får man opp hovedmenyen.

Ordre

I første vindu under SalgOrdre, kan man skrive inn kundenavn, kundenummer, eller søke på kunde ved å trykke «Enter» på tastaturet. Klikk Done når riktig kunde er valgt.

Produkter

Under produkter kan man søke på varer ved å trykke Enter eller skrive inn varebeskrivelse/varenr.